Myyntiedustajaksi myyjiä ja myyntipäälliköitä

Myyntiedustajaksi PRO-AQUAlle? Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme myyntiedustajaksi uusia myyjiä ja myyntipäälliköitä, myynnin tiiminvetäjiä.

Haet työtä, jolla on merkitystä ja joka vastaa motivaatiotasi!

LUO KANSSAMME HYVINVOINTIA MYYMÄLLÄ PRO-AQUA -PUHDISTUSJÄRJESTELMÄÄ!

Tunnistatko itsesi: Nautit liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä. Olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta myynnistä. Voitat asiakkaat helposti puolellesi ja parhaat kaupat syntyvät asiakkaan kanssa kasvotusten. Sinulla on luja tahto tienata rahaa.

Jos vastasit ”Kyllä”, olet etsimämme henkilö!

Myyjänä työnkuvaasi kuuluu myydä PRO-AQUA -puhdistusjärjestelmää kotitalouksille ja yrityksille, hoitaa myyntikalenteriasi yhdessä asiakkaiden ja ajanvarausyksikön kanssa sekä osallistua myyntipalavereihin ja koulutuksiin. Työssä tarvitset oman auton.

Sinulla on myös mahdollisuus edetä myyntipäälliköksi, myynnin tiiminvetäjäksi, kun olet onnistunut ja saanut vahvan käytännön kokemuksen PRO-AQUA -myyjän työstä. Myyntipäällikön työnkuvaan kuuluu myyjien rekrytointi, kouluttaminen ja motivoiva valmentaminen.

SAAT MEILTÄ:

  • Perusteellisen myyntikoulutuksen, jatkuvaa myyntivalmennusta sekä tunnukset myyntiakatemian verkko-oppimisympäristöön.
  • Yli 10 vuoden kokemuksella hiotun tulosta tuovan myynti- ja markkinointikonseptin.
  • CRM-järjestelmän asiakkuuksien ja myyntikalenterin hoitoon.
  • Toimivan liidien hankinnan sekä ajanvarauspalvelun auttamaan esittelypaikkojen järjestelyssä.
  • Mahdollisuuden päättää omista työajoista ja työskentelyalueesta.
  • Mahdollisuuden työllistyä osa-aikaisesti tai koko aikaisesti.
  • Tuloksellisella myyntityöllä voi päästä erinomaiseen ansioon: kokoaikaisille työsuhteessa toimiville myyntiedustajille kuukausipalkka on 2 400 € ja provisio myynneistä. Hyvän myyjän ansiot provisioilla yli 4 000 €/kk ja huippumyyjän ansiot provisioilla yli 8 000 €/kk.
  • Myyntikilpailuja ja -matkoja sekä henkilökuntatapahtumia.
  • Urapolun myyntitiimin rakentamiseen ja mahdollisuuden kohota aluejohtajaksi.
  • Kannustavan ja tukea tarjoavan työyhteisön.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, lisää mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä!

Tavoitteemme on saada 100 myyjää, joita johtaa 10 myyntipäällikköä, myynnin tiiminvetäjää ja -johtajaa ympäri Suomea! Etsimme tiimiimme myyjiksi ja myyntipäälliköiksi, myynnin tiiminvetäjiksi sekä myyntijohtajiksi naisia ja miehiä! HYVÄ MYYJÄ ANSAITSEE HYVÄN TYÖNANTAJAN JA PÄINVASTOIN! Katso kasvutarina Mikko Kainulaisesta. Sinun tarinasi odottaa kertomista!
___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Perheyrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. PRO-AQUA ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen!  

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki! 

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!