Kokemuksia

Pitää vaan uskaltaa heittäytyä mukaan!

Olen Sami Helsingin ajanvarausyksiköstä. Olin armeijan jälkeen töitä vailla, kun PRO-AQUAlta tarjoutui mahdollisuus osa-aikaiseen ajanvaraustyöhön. Olen nyt ollut reilun vuoden PRO-AQUAlla ja viihtynyt työssäni erittäin hyvin. Lukuisat onnistumiset ovat olleet hyvin palkitsevia ja ne ovat antaneet minulle rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Yksi parhaista asioista työssäni on loistava työporukka. Autamme toinen toisiamme sekä pidämme hauskaa työajan ulkopuolella. Kun jaksaa hymyillä ja välillä vähän hassutella, töissä viihtyy paremmin ja uusia mahdollisuuksia avautuu ihan huomaamatta. Pitää vaan uskaltaa heittäytyä mukaan!

Lue lisää Hae tätä paikkaa

Työn rikkaus piilee kohtaamisissa ja läsnäolon voimassa

Olen Mikael Säily Kempeleestä. Vuonna 2014 valmistuin musiikkipedagogiksi. Samana vuonna tutustuin PRO-AQUAan kotiesittelyn kautta ja päätin ryhtyä myyntiedustajaksi. Olen jo pikkupoikana myynyt kaikenlaista pinsseistä ja keksipaketeista lähtien. Kiinteistöhuollon ja kalatehtaan työn kautta päätyminen PRO-AQUA-myyntiedustajaksi oli yksi parhaimpia käännekohtia elämässäni. Tämän työn rikkaus piilee kohtaamisissa ja läsnäolon voimassa käydessäni asiakkaiden kodeissa. Poikkeuksellinen työilmapiiri ja työyhteisö ovat tarjonneet ihanteellisen kasvualustan myös minunlaiselle herkälle persoonalle.

Lue lisää Hae tätä paikkaa

PRO-AQUAlla on loistava yhteishenki!

Olen suurperheen äiti Torniosta. Aloitin PRO-AQUAlla 2009 osa-aikaisena myyntiedustajana oman siivousalan yritykseni ohessa. Muutaman vuoden jälkeen tein päätökseni ja siirryin päätoimiseksi proaqualaiseksi. Ja matka on ollut huikea! Olen aina positiivisella mielellä liikkeellä tässä työssä, sillä PRO-AQUA yllättää asiakkaat iloisesti joka esittelyssä. Me PRO-AQUAlla teemme töitä yhdessä toisiamme tukien ja yrityksessä on loistava yhteishenki. Nyt koen tekeväni työtä, josta minä todella nautin. Tule sinäkin työhön, jossa saat upean mahdollisuuden kehittyä parhaaksi itseksesi!

Lue lisää Hae tätä paikkaa

Elämäni on muuttunut stressittömäksi

Olen Pasi Torniosta. Olen työskennellyt terästehtaalla vuodesta 1986 alkaen. PRO-AQUAan tutustuin kotiesittelyn kautta vuonna 2009, ja innostuin myös itse kokeilemaan myyntityötä. PRO-AQUA-työ innostaa minua edelleen eikä se oikeastaan edes tunnu työltä. Tässä työyhteisössä on poikkeuksellisen kannustava ja innostava ilmapiiri sekä monipuoliset myynti- ja johtajakoulutukset. Työssäni tapaan paljon erilaisia upeita ihmisiä, voin itse valita vapaa-aikani ja olen saanut jättää taakseni vuorotyön haitat. Elämäni on muuttunut stressittömämmäksi, vaihtelevammaksi ja nautinnollisemmaksi.

Lue lisää Hae tätä paikkaa

Keskityn vain yhteen: PRO-AQUAan!

Olen 39-vuotias Mikko Kainulainen Kempeleestä. Toimin urheiluliikkeessä myyjänä yli 15 vuoden ajan, josta loppuajan mm. myymäläpäällikkönä. Lokakuussa 2012 kotonamme esiteltiin PRO-AQUAa. Myin tuotetta osa-aikaisena myyntiedustajana huhtikuuhun 2015. Lupaavat, jopa 10 kpl/kk myynnit osa-aikaisena, antoivat sysäyksen muutokseen – keskityn vain yhteen: PRO-AQUAan! Tänään toimin Oulun kasvavan aluetoimiston johtajana. Olen oppinut valtavasti itsestäni ja muista työn mukana tulleissa koulutuksissa mm. DiSC-vuorovaikutustyökalun avulla. PRO-AQUA-työ voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta se on TOTTA!

Lue lisää Hae tätä paikkaa