Myyntijohtaja

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme kokeneita myynnin vetäjiä!

Haet työtä, jolla on merkitystä ja joka vastaa motivaatiotasi!

KOUTSAA OMA MYYNTITIIMISI ENNÄTYKSIIN KUUKAUSI TOISENSA JÄLKEEN!

Etsimme myyntitiimin vetäjiä ja -johtajia kaikkialta Suomesta. Tehtävänkuvaasi kuuluu jatkuva PRO-AQUA myyntiedustajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen!

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tavoitteellisesta ihmisten johtamisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja: sinulla on kyky kohdata erilaiset ihmiset kunnioittavasti ja innostavasti – niin asiakkaamme kuin tiimiläisesikin
  • positiivisuutta ja energisyyttä
  • halua kehittyä kasvavassa yrityksessä ja saada myös muut onnistumaan ja menestymään.

Tarjoamme:

  • kannustavan palkkauksen
  • vakaan, kasvavan ja työntekijöistään välittävän työnantajan
  • hyvät työsuhde-edut
  • mahdollisuuden työskennellä kannustavassa ja letkeässä työyhteisössä
  • merkityksen: olet kanssamme tekemässä hyvinvoivaa ja puhdasta Suomea

Hae paikkaa tai kysy lisätietoja:

Täytä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle, liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoa antaa toimitusjohtaja Jouni Koukkari045 111 6363.

Tavoitteemme on 100 myyjää, joita johtaa 10 myyntipäällikköä ja -johtajaa ympäri Suomea! Teimme 20 myyjällä 2 M€ liikevaihtoa vuonna 2017! Etsimme tiimiimme myyjiksi ja myyntipäälliköiksi sekä myyntijohtajiksi kasvavia naisia ja miehiä! HYVÄ MYYJÄ ANSAITSEE HYVÄN TYÖNANTAJAN JA PÄINVASTOIN! Katso kasvutarina Kaisa Myllynevasta. Sinun tarinasi odottaa kertomista!

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva perheyritys, AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen saanut kasvuyritys. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite, joka ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen. Voit seisoa ylpeänä edustamasi tuotteen takana tuoden asiakkaillesi mahdollisuuden puhtaampaan ja terveellisempään kotiin.

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!