Myynnin tiiminvetäjä

Etsimme myyntitiimin rakentajia ja –johtajia kaikkialta Suomesta.
 

MYYNNIN TIIMINVETÄJÄ

Tehtävänkuvaasi kuuluvat myyjien ja myyntiedustajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma myyntiesimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA-myyntityössä!

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tavoitteellisesta ihmisten johtamisesta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja: sinulla on kyky kohdata erilaiset ihmiset kunnioittavasti ja innostavasti – niin asiakkaamme kuin tiimiläisesikin
  • positiivisuutta ja energisyyttä
  • halua kehittyä kasvavassa yrityksessä ja saada myös muut onnistumaan ja menestymään.

Tarjoamme:

  • kannustavan palkkauksen
  • vakaan, kasvavan ja työntekijöistään välittävän työnantajan
  • hyvät työsuhde-edut
  • mahdollisuuden työskennellä kannustavassa ja letkeässä työyhteisössä
  • merkityksen: olet kanssamme tekemässä hyvinvoivaa ja puhdasta Suomea

Toimintamme laajentuessa meillä on avoimena myyntiedustajien työpaikkoja. Toimiessasi myyntitiimin vetäjänä, rekrytointipäällikkömme ja digimarkkinoinnin osaajamme tukevat sinua myyntitiimisi kasvattamisessa. Täytä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle, liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä.

Tavoitteemme on 100 myyjää, joita johtaa 10 myyntipäällikköä ja -johtajaa ympäri Suomea! Teimme 20 myyjällä 2 M€ liikevaihtoa vuonna 2017! Etsimme tiimiimme myyjiksi ja myyntipäälliköiksi sekä myyntijohtajiksi kasvavia naisia ja miehiä! HYVÄ MYYJÄ ANSAITSEE HYVÄN TYÖNANTAJAN JA PÄINVASTOIN! Katso kasvutarina Kaisa Myllynevasta. Sinun tarinasi odottaa kertomista!

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva perheyritys, AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen saanut kasvuyritys. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite, joka ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen. Voit seisoa ylpeänä edustamasi tuotteen takana tuoden asiakkaillesi mahdollisuuden puhtaampaan ja terveellisempään kotiin.

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!