Myyjä ja myyntipäällikkö

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme uusia myyjiä ja myyntipäälliköitä.

Haet työtä, jolla on merkitystä ja joka vastaa motivaatiotasi!

LUO KANSSAMME HYVINVOINTIA MYYMÄLLÄ PRO-AQUA- PUHDISTUSJÄRJESTELMÄÄ!

Nautit liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä. Olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta, myynnistä. Voitat asiakkaat helposti puolellesi ja parhaat kaupat syntyvät asiakkaan kanssa kasvotusten. Sinulla on luja tahto tienata rahaa. Työssä tarvitset oman auton.

Myyjän työnkuvaasi kuuluu myydä PRO-AQUA- puhdistusjärjestelmää kotitalouksille ja yrityksille, hoitaa myyntikalenteriasi yhdessä asiakkaiden ja ajanvarausyksikön kanssa, osallistua myyntipalavereihin ja koulutuksiin.

Myyntipäällikön työnkuvaasi kuuluu myyjien rekrytointi, kouluttaminen ja motivoiva valmentaminen. Myyntipäällikön työtehtävät onnistuvat, kun olet onnistunut ja saanut vahvan käytännön kokemuksen PRO-AQUA myyjän työstä.

Saat meiltä:

– Perusteellisen myyntikoulutuksen ja jatkuvaa myyntivalmennusta sekä myyntiakatemian verkko-oppimisympäristössä,
– CRM-järjestelmän asiakkuuksien ja myyntikalenterin hoitoon,
– Ajanvarauspalvelun auttamaan esittelypaikkojen järjestelyssä,
– Yli 10 vuoden kokemuksella hiotun tulosta tuovan myynti- ja markkinointikonseptin,
– Erinomaisen ansion: hyvän myyjän ansiot provisioilla yli 4 000 €/kk ja huippumyyjän ansiot provisioilla yli 8 000 €/kk,
– Myyntikilpailuja ja -matkoja sekä henkilökuntatapahtumia,
– Mahdollisuuden päättää omista työajoista ja työskentelyalueesta,
– Kannustavan ja tukea tarjoavan työyhteisön,
– Urapolun myyntitiimin rakentamiseen ja johtamiseen sekä omaan yritystoimintaan.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella, lisää mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä.

Tavoitteemme on 100 myyjää, joita johtaa 10 myyntipäällikköä ja -johtajaa ympäri Suomea! Teimme 20 myyjällä 2 M€ liikevaihtoa vuonna 2017! Etsimme tiimiimme myyjiksi ja myyntipäälliköiksi sekä myyntijohtajiksi kasvavia naisia ja miehiä! HYVÄ MYYJÄ ANSAITSEE HYVÄN TYÖNANTAJAN JA PÄINVASTOIN! Katso kasvutarina Kaisa Myllynevasta. Sinun tarinasi odottaa kertomista!
___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva perheyritys, AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen saanut kasvuyritys. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite, joka ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen. Voit seisoa ylpeänä edustamasi tuotteen takana tuoden asiakkaillesi mahdollisuuden puhtaampaan ja terveellisempään kotiin.

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!