Uusi myyjä – PRO-AQUA Suomen tiimissä on paikka sinulle!

Uusi myyjä PRO-AQUA Suomi -tiimiimme? Uusi myyjä ja uudet näkökulmat antavat aina paljon koko työyhteisölle. PRO-AQUA -myyntityö antaa sinulle tilaisuuden saada uusia tuulia ja haasteita elämääsi. PRO-AQUA -myyntityö tarjoaa sinulle jännittävän ja riskittömän mahdollisuuden uuteen alkuun joko harrastuspohjalta tai uutena päätyönä.

MISTÄ ON KYSE?

PRO-AQUA on tuotteena hyvä ja laadukas. Yrityksen toiminta on avointa ja suunnitelmallista. Mukaan pääset täysin riskittömästi. Saat ainoastaan paljon mahdollisuuksia, vahvan koulutuksen sekä elämyksellisen työn. Työyhteisömme antaa tilaisuuden kehittyä ja kouluttautua myynnin ammattilaiseksi. Jos olet sosiaalinen, arvostat kontakteja, verkostoitumista ja aktiivista yhteisöä, PRO-AQUA -myyntityö on juuri sinulle!

Toimintamme perustuu vahvaan suosituskonseptiin. PRO-AQUA -myynnin ydin on asiakkaiden tai yritysten tiloissa tehtävät, maksuttomat ja velvoituksettomat esittelyt. Olemme valinneet pääasialliseksi markkinointikanavaksemme suositusnimikäytännön, missä asiakkaalla on mahdollisuus saada lahjoja tai muita etuja. PRO-AQUAlla kaikki voittavat!

PALKKAUS

Sinulla on mahdollisuus keskimääräistä parempaan ansaintaan tekemällä töitä ja laittamalla oman persoonasi peliin. Voit alkuun työskennellä osa-aikaisesti ja vaihtaa milloin vain kokoaikaiseksi. Sinulla on myös mahdollisuus rakentaa omaa myyntitiimiäsi ja lisätä ansaintaasi.  Saamasi kokemuksen ja koulutuksen myötä voit toimia myös yrittäjänä esimerkiksi toiminimen kautta.

Palkkaus on provisiopohjaista, mutta kokoaikaisena on mahdollisuus myös kiinteään palkkaan. Esimerkiksi 4 esittelyä/viikko tekee 16 esittelyä/kk. Keskimäärin joka 5. esittely päätyy kauppaan. Kaupasta saatava palkkio on keskimäärin 550 euroa. Tällöin ansainta on keskimäärin 1 650 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset. Tai 8 esittelyä/vko tekee 32 esittelyä/kk. Tällöin ansainta on keskimäärin 3 300 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset.

MITEN ALOITAMME?

 • Jokaisen aloittavan onnistuneen myyjän taustalla on käytännönläheinen koulutuskonseptimme.
  • Saat tiiminvetäjän käytännön tuen myyntityön aloittamiseen, maahantuojan koulutusmateriaalin ja verkko-oppimisympäristön videokoulutuksineen.
  • Lisäksi pääset mukaan jatkuvan kouluttamisen malliin, joka takaa myynnissä onnistumisen ilman aikaisempaa kokemusta.
 • Hankit ensin oman PRO-AQUA täyssetti MAXin myyntiedustajatarvikkeineen hintaan 3 395,00 eur.
  • Myynnissä onnistujat ovat vahvoja oman laitteen kotikäyttäjiä jakaen asiakkailleen omia kokemuksiaan PRO-AQUAsta.
 • Teet yhdessä tiiminvetäjäsi kanssa 3 kk:n aloittavan myyjän toimintasuunnitelman.
  • Aloitamme kenttäkoulutuskäynneillä ja toimistokoulutuksella.

Jos olet, kuten muut aloittavat myyjämme, joita olemme auttaneet – veikkaan, että yllätyt, kuinka pääsemme hyviin tuloksiin jo heti alusta alkaen!

MIKSI JUURI MEILLE TÖIHIN?

 • Meillä on 12 vuoden kokemus siitä, kuinka uuden työuran kautta voi löytää oman sisäisen intohimonsa ja saada merkityksellistä tekemistä sekä uusia haasteita.
 • Tämä työ ei katso ikää, sukupuolta tai pohjakoulutusta.
  • Kuka vaan voi kouluttautua kauttamme suoramyynnin ammattilaiseksi.
  • Voit omalla tekemiselläsi käytännössä itse päättää oman tulotasosi, työaikasi ja lomiesi ajankohdan.
 • Mahdollisuus kehittyä omien vahvuuksien kautta sekä työn mielekkyys motivoivat ja tuovat sekä tyydytystä että iloa työn tekemiseen.

Aika näyttää – käytät oman osaamisesi, persoonasi ja aiemman työhistoriasi tuoman varmuutesi suuntautuaksesi uuteen PRO-AQUA -myyntityöhön. Siitä voi tulla sinun uusi päätyösi, intohimosi. Juuri sinä voit olla meidän seuraava hyvä myyjämme tai jopa huippumyyjämme!

Katso, mitä kokemuksia PRO-AQUA myyntityöstä on Kaisa Myllynevalla, Pasi Liukolla ja Mikko Kainulaisella.

töihin.fi työntekijä kokemuksia kaisa
Kaisan kasvutarina suurperheen äidistä huippumyyjäksi

Huippumyyjä, tiiminvetäjä, Pasi, Pro-Aqua
Pasin motto: ”Ai että mie nautin!”

Aluetoimiston johtaja, myyntitiimin vetäjä, Mikko
Mikko vaihtoi PRO-AQUAan