Tiiminvetäjänä autat ja koulutat myyntitiimiäsi

Tiiminvetäjänä sinulla on mahdollisuus kasata oma myyntitiimisi. Tiiminvetäjänä koulutat ja opastat tiimiläisiäsi myynnin maailmassa. Olet tiimiläisillesi lähin tuki ja turva sekä jaat heidän onnistumisensa iloin. Toimintamme laajentuessa etsimme myyntitiimin vetäjiä kaikkialta Suomesta.

Haet työtä, jolla on merkitystä ja joka vastaa motivaatiotasi!

MYYNNIN TIIMINVETÄJÄNÄ KASAAT OMAN TIIMISI!

Tehtävänkuvaasi kuuluvat myyjien ja myyntiedustajien rekrytointi, koulutus, valmennus ja motivointi. Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma myyntiesimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA -myyntityössä!

ODOTAMME SINULTA:

 • Kokemusta tavoitteellisesta ihmisten johtamisesta.
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja: sinulla on kyky kohdata erilaiset ihmiset kunnioittavasti ja innostavasti – niin asiakkaamme kuin tiimiläisesikin.
 • Positiivisuutta ja energisyyttä.
 • Halua kehittyä kasvavassa yrityksessä ja saada myös muut onnistumaan ja menestymään.

TARJOAMME:

 • Ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä kasvutarinaamme.
 • Kannustavan palkkauksen.
 • Vakaan ja kasvavan yrityksen.
 • Työntekijöistään välittävän työnantajan.
 • Hyvät työsuhde-edut.
 • Mahdollisuuden työskennellä kannustavassa ja letkeässä työyhteisössä.
 • Merkityksen: olet kanssamme tekemässä hyvinvoivaa ja puhdasta Suomea!

Toimintamme laajentuessa meillä on avoimena myyntiedustajien työpaikkoja. Toimiessasi myyntitiimin vetäjänä, rekrytointipäällikkömme ja digimarkkinoinnin osaajamme tukevat sinua myyntitiimisi kasvattamisessa. Täytä yhteystietosi oheiselle lomakkeelle, liitä mukaan CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä!

Tavoitteemme on saada 100 myyjää, joita johtaa 10 myyntipäällikköä ja -johtajaa ympäri Suomea! Teimme 20 myyjällä 2 M€ liikevaihtoa vuonna 2017! Etsimme tiimiimme myyjiksi ja myyntipäälliköiksi sekä myyntijohtajiksi naisia ja miehiä! HYVÄ MYYJÄ ANSAITSEE HYVÄN TYÖNANTAJAN JA PÄINVASTOIN! Katso kasvutarina Mikko Kainulaisesta. Sinun tarinasi odottaa kertomista!

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Perheyrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. PRO-AQUA ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen!

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!