SoMe työnhaun kanavana

Kuinka löydämme sinut?

Kilpailu hyvistä tyypeistä on kovaa ja kaikki haluavat saada parhaimmat työntekijät itselleen – niin mekin! Työnhakukanavat muuttuvat sähköisemmiksi koko ajan. Tänä päivänä LinkedIn ja Facebook toimivat yhä enemmän työnhaun kanavina. Haitpa sitten töitä aktiivisesti tai epävirallisesti, sinun kannattaa panostaa oman osaamisesi esille tuomiseen. LinkedIn on tähän hyvä kanava. Sami Kyngäs kirjoittaa UkkoWork-sivustolla näin:

Työtön, osatyökykyinen tai eläkeläinen myyntineuvottelijaLinkedIn on työntekijän ja työnhakijan tärkein sosiaalisen median kanava, joka on keskittynyt toimimaan työelämän verkostoitumiskanavana. LinkedInin idea on luoda oma profiili, jonka keskeinen sisältö periaatteessa vastaa henkilön ansioluetteloa tai käyntikortin tietoja.”

Lue myös asiantuntijan vinkit oman LinkedIn-profiilin tekemiseen. Vinkkeihin pääset tästä. LinkedIn on myös hyvä keino luoda verkostoja ammatillisessa mielessä. Kun tuot oman osaamisesti esille kattavasti, nouset esille myös työnantajille, vaikka et aktiivisesti hakisikaan uutta työtä. Sami Kyngäs näkee suorahaun eli Headhuttaamisen olevan hyvä keino tavoittaa ns. passiivisia työnhakijoita:

”Päivitä siis tietosi ja osaamisesi ajankohtaiseksi heti tämän luettuasi, niin parannat mahdollisuuksiasi joutua rekrytoijan tähtäimeen. Löytymistä helpottaaksesi voit käyttää profiilissasi ja/tai julkaisuissasi avainsanoja, joilla haluat tulla löydetyksi. Hakusanojen käyttö on suorahauissa avainasemassa.”

Kokoaikainen tai osa-aikainen myyntineuvottelija

Lue koko juttu tästä.

Verkostoituminen muiden kanssa tuo näkyvyyttä ja antaa mahdollisuuksia. Jos työn vaihtaminen ei juuri sinulle ole ajankohtaista, voit aina vinkata jonkun hyvän tyypin eteenpäin. Myös PRO-AQUAlla rekrytointi on siirtynyt SoMe-kanaviin yhä enenevissä määrin. Toki perinteiset TE-palveluiden kanavat ovat yhä käytössä, mutta Facebookin rekrykampanjat sekä LinkedInin suorahaku ovat tätä päivää.

Etsitkö töitä? Erotutko massasta?

Työnhaku on haastavaa puuhaa. Monet hakevat töitä epätoivoisesti, mutta eivät löydä omaa paikkaansa tai eivät tule valituksi tehtävään syystä tai toisesta. Uudelleen kouluttautuminen voi olla elämäntilanteen vuoksi haastavaa. Onneksi on tarjolla muitakin vaihtoehtoja.

Meillä voit aloittaa täysin puhtaalta pöydältä. Koulutamme työhön oman koulutuspolkumme kautta. Koulutuksemme ei ole tutkintoon johtavaa, mutta se antaa sinulle kaikki tarvittavat valmiudet, joita tarvitset onnistuaksesi työssä. Käytännön kokemus yhdistettynä kattavaan ja perusteelliseen koulutukseemme tuo sinulle työkalut joko myyntiedustajan tai myyntineuvottelijan työhön PRO-AQUA Suomen tiimissä. Kun yhdistämme tähän vielä persoonasi ja aiemman työkokemuksesi, koulutustaustasi ja elämänkokemuksesi, saamme tiimiimme uuden huipputekijän.

Tervetuloa tiimiin!

Mitä työsi meillä sitten voisi olla? Tuotteemme PRO-AQUA on jotain aivan erityistä. Myyntineuvottelijamme varaavat myyntiedustajillemme aikoja asiakkaiden kotona tehtäviin ilmaisiin ja maksuttomiin esittelyihin, jotka eivät sido eikä veloita mihinkään. Katso lyhyt video, mistä on kyse. Videoon pääset tästä.

Täytä oheinen työnhakulomake tai lähetä hakemuksesi vaikka WhatsApp -videona! Lisätietoja tehtävästä antaa Saija Lintula, ma-pe klo 9-13: 050 435 5113 tai sähköpostilla rekry@naikon.fi. Muina aikoina lisätiedot puhelimitse: 050 412 5882.

 

♥ Päivi

Päivi Priuska työskentelee freelancer myyntiedustajana sekä PRO-AQUA Suomen -toimistotiimissä

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Perheyrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. PRO-AQUA ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen!

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!