PRO-AQUA -myynti on työnä elämäni rikkaus ja rakkaus

Myynti on aina yksilöllinen ja ainutkertainen kokemus. Myynti on tilanne, jota ei voi uusia täsmälleen samanlaisena. Se on aina vuorovaikutusta ja vaikuttamista. Myynti on asiakkaan tarpeisiin vastaamista tai se voi olla myös tarpeen luomista. Mutta ennenkaikkea myynti on aina kaupantekoa.

myynti
Icebreaker – ensimmäinen oma myyntini

En ajatellut kulkevani isäni jalanjäljissä. Ajattelin aiemmin, että myyjät huijaavat, tyrkyttävät ja vievät asiakkaiden rahat. Olin kuitenkin vasta 25 vuotias kolmen lapsen äiti ja terästehtaan nosturin kuljettaja, kun kotiimme saapui myyntiedustaja mukanaan saksalainen käänteentekevä PRO-AQUA puhdistuslaite. Tämän takia sitten – Luojan kiitos! – pääsin myynnin maailmaan sisään! Kiitokset kuuluvat siis tälle edustajalle.

Olen kulkenut pitkän polun, jopa 12 vuotta myynnin maailmassa. Olen huomannut, että myynti on asiakkaan auttamista ja oikeastaan ongelmanratkaisua. Kuinka ihmeellistä onkaan, että asiakkaan ostaessa minulta PRO-AQUAn olen kiitollinen: En itseni vuoksi, vaan asiakkaan vuoksi, sillä onhan hänkin löytänyt vihdoinkin sen oikean tien – puhdas koti PRO-AQUAlla! 😉

myynti
5. paras myyjä koko Suomessa

Olen rikastunut tällä polulla enemmän ihmisenä kuin taloudellisesti, vaikkakin suurin myyntiprovisioni on ollut karvan verran alle 10 000€ KUUKAUDESSA! Olen päässyt sisälle tähän huikeaan yritykseen, jonka arvot ovat omien elämänarvojeni kanssa rintarinnan. Olen saanut lukemattoman määrän koulutusta, tukea ja tietoa. Elän jatkuvan kouluttamisen maailmassa. Aluksi sain koulutusta ja tällä hetkellä itse koulutan.

Olen edennyt urallani myyntiedustajasta myynnin tiiminvetäjäksi, koulutusvastaavaksi ja rekrytointipäälliköksi. Nautin työyhteisömme luottamusta ja toisinpäin. En ole muissa yrityksissä työskennellessäni kokenut tällaista yhteisöllisyyden voimaa! Kuinka ihmeellistä se onkaan, että meillä voi työskennellä osa-aikaisesti kotiäiti tai -isä, eläkeläinen sekä lisäansiota hakevat ja sivutyötä tekevät eri alojen ammattilaiset. Rekrytoimme työnvaihtajia. Rekan ratista on vaihdettu meille myyntityön moninaiseen työnkuvaan.  Olen kulkenut tämän pitkän uran PRO-AQUAlla, moninaisissa tehtävissä ja samaan aikaan saanut neljännen lapseni, joka tänä syksynä aloittaa jo koulutiensä. Viereisessä kuvassa olen viimeisilläni raskaana ja samalla palkittuna myyntiedustajana – perheen ehdoilla.

ystävä
PRO-AQUAn kautta saatu rakas ystävä Kaisa ja minä PRO-AQUA Suomen 10-v. juhlissa Oulussa

Etsimme ja löydämme kerta toisensa jälkeen huippumyyjiä tiimiimme. Voimme itse määritellä työaikamme. Voimme itse vaikuttaa ansaintaamme. Kuinka tämä olisi mahdollista yrityksessä, jossa leimataan kellokorttia ja toiminta on päivästä toiseen samaa kaavaa noudattavaa? Meillä jokainen päivä, jokainen asiakas, jokainen kohtaaminen on uusi ja ihmeellinen tapahtuma. Kuinka rikasta työ voikaan olla! Saan tutustua aina uusiin ihmisiin! Teemmekö työtä rahan vuoksi? Ehkä raha ohjaa suurilta osin tekemistämme, mutta takana on enemmän. Minulla se on PRO-AQUA perhe: kaikki ihanat työkaverit, yhteisöllisyys, yhteiset tapahtumamme, juhlamme, kilpailut, matkamme, moninaisuus, muistot – kaikki tämä perustyön lisäksi. Kuinka voisin tämän kaiken välittää työnhakijoille? Minkälaisen mielikuvan annamme yrityksestämme?

työ
Heittäytyminen tehtävästä ja tilanteesta toiseen tuo vaihtelua

Teen työtä, jolla oikeasti on merkitystä. Toimin kuin oman yrityksen rekrytointipäällikkönä. Vaikka olen itse työntekijä, koen olevani osa tätä perhettä. Kuinka saisin kerrottua tämän kaiken työnhakijoille tai alanvaihtajille, jotka eivät tiedä mihin hakisivat? Tule meille töihin. Lupaan, että olet hyvissä käsissä!

Olemme rehellinen suomalainen suoramyyntiyritys. Olemme rehellinen suomalainen maahantuontiyritys. Toimimme lakeja noudattaen ja hyviä tapoja kunnioittaen. Mikä parasta, meillä on upea tuote asiakkaillemme: PRO-AQUA – ainoa puhdistuslaite jonka kotiisi tarvitset.

Haluatko kehittyä ihmisenä? Haluatko kasvaa myynnin ammattilaiseksi? Haluatko mahdollisesti edetä urallasi myyntiedustajasta myyntijohtajaksi? Meillä se on mahdollista. Olemme hioneet toimintaamme jo 12 vuotta ja kokeneet konseptimme toimivaksi. Toteutamme jatkuvan kouluttamisen -mallia. Henkilöt, jotka ovat olleet meillä 7 vuotta töissä, tulevat yhä uudelleen oppimaan uutta ja lisää. Tällä tavoin rikastumme työssämme. Osaamisemme kasvaa. Yhteisöllisyys tiivistyy.

Liity PRO-AQUA perheeseemme! Jätä avoin työhakemus ja olet askeleen lähempänä henkistä rikastumistasi! PRO-AQUA -myynti on työnä elämäni rikkaus ja rakkaus.

 

Syksyn tulevaa Saksan matkaa odottaen,

♥ Jenny

Jenny Riihijärvi rekrytoi uusia myyjiä, myyntiedustajia ja ajanvaraajia PRO-AQUA Suomen tiimiin

Jenny Riihijärvi työskentelee PRO-AQUA Suomen rekrytoinnissa