Etsitkö töitä? Me etsimme myyntiedustajia ja myyntineuvottelijoita

Päätoiminen, sivutoiminen, osa-aikainen, osa-työkykyinen, opiskelija, kotiäiti/isä, eläkeläinen, työnvaihtaja, uraohjus, lisäansioita etsivä, työkokeilu, palkkatuki, päivätyö, iltatyö, viikonlopputyö, etätyö  – mikä näistä kuvaa tilannettasi työnhakijana? Tarjoamme vastauksia kaikkiin näihin vaihtoehtoihin. Esimerkiksi osa-aikainen myyntityö on helppo tapa ansaita lisätuloja opiskelun tai kotiäidin/isän työn ohessa. Voit saada lisäansioita myös eläkkeellä ollessasi tai toisen työn rinnalla. Löydät meiltä useita työpaikkoja, sillä etsimme kasvavaan joukkoomme uusia myyntineuvottelijoita ja myyntiedustajia.

Myyntineuvottelijana varaat esittelyaikoja myyntiedustajille

Myyntineuvottelija toimii ajanvaraajana

Haemme PRO-AQUA Suomen ajanvarausporukkaan lisävahvistusta. Työt alkavat sopimuksen mukaan soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Päivittäinen työsi on puhelimitse tehtävä potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi ja aikojen varaus myyntiedustajille. Voit työskennellä kokoaikaisena tai osa-aikaisesti joko toimistolla tai kotoa käsin. Työ voi olla päivätyötä tai ilta-aikaan tehtävä työtä.

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, luontevaa keskustelutaitoa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieleltä sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ryhmässä. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen yli 10 vuoden kokemuksella.

Maksamme takuutuntipalkan + provision jokaisesta varatusta esittelyajasta. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa. Katso vapaat paikat.

Myyntiedustajana myyt ja esittelet PRO-AQUA kodinpuhdistusjärjestelmää kotitalouksiin ja yrityksiin

Ilmanpesu on yksi esittelyn vaihe

Myyntiedustajana tehtävänäsi on tutustuttaa asiakas PRO-AQUAn mahdollisuuksiin ja hyötyihin juuri hänen kotonaan. Työ on liikkuvaa ja vaihtelevaa. Jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen ja antoisa. Mikäli olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta myynnistä ja sinulla on luja tahto tienata rahaa, olet jo matkallasi huippumyyjäksi. Jos voitat asiakkaat helposti puolellesi ja parhaat kaupat syntyvät asiakkaan kanssa kasvotusten, tämä työ on sinua varten.

Työnkuvaasi kuuluu myös oman myyntikalenterin hoitaminen yhdessä asiakkaiden ja ajanvarausyksikön kanssa sekä myyntipalavereihin ja koulutuksiin osallistuminen. Työssä tarvitset oman auton. Sinulla on myös mahdollisuus edetä myyntipäälliköksi, kun olet onnistunut ja saanut vahvan käytännön kokemuksen PRO-AQUA -myyjän työstä. Myyntipäällikön työnkuvaan kuuluu myyjien rekrytointi, kouluttaminen ja motivoiva valmentaminen.

Saat meiltä perusteellisen myyntikoulutuksen ja jatkuvaa myyntivalmennusta sekä hiotun tulosta tuovan myynti- ja markkinointikonseptin, toimivat järjestelmät myynnin tueksi ja liidien hankintaan. Sinulla on mahdollisuus päättää omista työajoista ja työskentelyalueesta. Voit työllistyä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti. Tarjoamme myös urapolun myyntitiimin rakentamiseen ja mahdollisuuden kohota aluejohtajaksi.

Miksi töihin juuri meille?

Tapahtumissa palkitaan vuoden onnistujat

Meillä on hyvä ja kannustava työilmapiiri. Teemme työmme rehellisesti ja läpinäkyvästi. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä. Jos innostut ja energiatasosi lähtevät heti nousuun ihmiskohtaamisissa ja rakastat erilaisten ihmisten kanssa juttelua niin tämä voi ehdottomasti olla sinun juttusi! Nyt suosittelemme jo laittamaan hakemusta meille, sillä haemme vakituiseen työsuhteeseen pitkäaikaisia hyviä tyyppejä töihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jäikö sinulle tehtävästä kysymysmerkkejä? Ei hätää, kerromme rekrytoinnissa eteneville tarkemmin lisää tehtävästä ja yrityksestä. Jätä siis hakemuksesi tästä ja olemme sinuun yhteydessä. Mikäli ilmoitus kolahti ja uskot täyttäväsi pääsyvaatimukset, täytä oheinen työnhakulomake tai lähetä hakemuksesi vaikka WhatsApp -videona! Lisätietoja tehtävästä antaa Saija Lintula, ma-pe klo 9-13: 050 435 5113 tai sähköpostilla rekry@naikon.fi. Muina aikoina lisätiedot puhelimitse: 050 412 5882. Löydät avoimet työpaikkamme myös TE-palveluiden sivuilta.

Lue lisää työpaikoistamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

 

♥ Päivi

Päivi Priuska työskentelee freelancer myyntiedustajana sekä PRO-AQUA Suomen -toimistotiimissä

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Perheyrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. PRO-AQUA ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen!

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!