Osa-aikaisena myyntiedustajana lisäansioita

HALUATKO SINÄ olla osa PRO-AQUA Suomen tiimiä?

Haluatko tehdä työtä mahtavassa tiimissä, oppia myymään, viihtyä töissä, menestyä ja tehdä hyvää tulosta? Meillä on töitä sinulle, jos olet energinen, tavoitehakuinen ja innokas kehittymään. PRO-AQUAn myyntiedustajana myyt ihmisten koteihin laadukasta PRO-AQUA puhdistusjärjestelmää.

Pääset työssä panostamaan koko persoonasi peliin niin asiakkaiden kuin oman porukan kanssa. Tukenasi on koko PRO-AQUA Suomen tiimi sekä ajanvarausyksikkömme. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä huippumyyjäksi ja rakentaa omaa uraasi. Meillä on hyviä kokemuksia myös palkkatuella työllistymisestä!

Työ on iltapainotteista, joten se sopii hyvin myös vaikka lisäansioiksi. Työ on liikkuvaa ja edellyttää myös hyvää fyysistä jaksamista sekä oppimishalua ja innokasta asennetta uutteen. Aiempi työkokemus ei ole ratkaisevaa – koulutamme sinut tehtävään ja positiivisella asenteella ja kannustavan tiimin tuella pääset parhaisiin tuloksiin. Autamme sinua kehittymään huippumyyjäksi!

Toivomme sinulta:
– Erinomaisia sosiaalisia taitoja
– Hyvää asennetta
– Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun ja asiakasarvon kommunikointiin
– Ratkaisukeskeisyyttä, tuloshakuisuutta ja järjestelmällisyyttä
– Hyvää suomen kielen taitoa
– Aiempi myyntikokemusta katsotaan eduksi
– Omaa autoa

Tarjoamme sinulle:
– Mielenkiintoisia asiakkuuksia, loistavan tuotteen sekä vahvan tuen arkeen
– Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihin ja toiminta-alueeseen
– Henkilökohtaisen oppimispolun kokoaikaiseksi ja jopa huippumyyjäksi
– Innostavan ja kollegoita arvostavan ja rennon työyhteisön. Meillä on tekemisen meininki ja ihan älyttömän hyvä ilmapiiri
– Etenemismahdollisuuksia: kokoaikainen ja myyntitiimin vetäjä ja kouluttaja
– Hyvät ansiot: provisio myynneistä keskimäärin 525 €/myynti. Keskimäärin joka 4. esittely johtaa myyntiin.

Lähetä hakemus tästä tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@naikon.fi tai vaikkapa videohakemuksena WhatsApp -sovelluksella. Toimi nopeasti, sillä käsittelen hakemuksia jo hakuaikana. Jos jäit vielä miettimään ja haluat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä minuun!

Terveisin
Jouni PRO-AQUAlta

Jouni Koukkari, 045 111 6363 | Naikon Oy, Beckerintie 1, 00410 Helsinki | https://pro-aqua.fi

 

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä!