Myyntineuvottelijaksi työtön, osatyökykyinen tai eläkeläinen

Turhauttaako työttömyys? Etsitkö unelmaduuniasi tai vaihtelua arkeen? Vai oletko vanhuus-, osittainen vanhuus-, työkyvyttömyys-, työura- tai osa-aikaeläkkeellä? Etsitkö työtä, joka onnistuu rajoitteista huolimatta ja jota voit tehdä eläke-etuuksien rajoissa? Tule töihin PRO-AQUA Suomen maahantuonnin ajanvarausyksikköön!

MYYNTINEUVOTTELIJA

Me palkkaamme ja koulutamme kokopäiväiseen sekä osapäiväiseen ja joustavaan työsuhteeseen innokkaita ajanvaraajia Helsingin Malminkartanon ajanvarausyksikköömme! Työtehtävänäsi on varata esittelyaikoja PRO-AQUAn myyntiedustajille. Meillä työnteko on taatusti hauskaa ja mukavaa, siis mielekästä, ja pääset työskentelemään kaikenikäiseen tiimiimme.

Ikä on vain yksi luku muiden joukossa. Menestyt tehtävässä olemalla ahkera ja positiivinen oma itsesi! Edellytämme erinomaista suomen kieltä.

Työskennellä voit aamulla, päivällä, illalla, viikonloppuisin tai jopa kotoa käsin! Tiesitkö, että työttömänä voit ansaita 300 €/kk menettämättä tukiasi? Tämä työ on kuin tehty tuomaan lisäansiota! Olemme myös työllistäneet monia palkkatuella! Kokeile, tästä voi tulla sinulle jopa uusi ura!

Työtön, osatyökykyinen tai eläkeläinen myyntineuvottelija

Maksamme pohjapalkan 9,50 eur/h + provision 5,00 eur/varattu esittely. Tai 30,00 eur/toteutunut esittely. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

Mikäli ilmoitus kolahti ja uskot täyttäväsi pääsyvaatimukset, täytä oheinen työnhakulomake tai lähetä hakemuksesi vaikka WhatsApp -videona!

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • arkisin ma-pe klo 9-13 myyntineuvottelija Saija Lintula, 050 435 5113, rekry@naikon.fi.
  • muina aikoina myyntijohtaja Jouni Koukkari, 045 111 6363.