Myyntineuvottelijaksi kokoaikaisena tai osa-aikaisena

Asiakaspalvelu on mukava työ – varsinkin, kun on edistyksellinen ja kiinnostusta herättävä tuote sekä valikoidut kohderyhmät.

Palkkaamme nyt uusia myyntineuvottelijoita PRO-AQUA Suomen ajanvaraukseen.

MYYNTINEUVOTTELIJA

Työskentelet joko päivä- tai iltavuorossa ja taustasi mukaan joko toimistolla tai kotoa käsin. Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavilla työajoilla ja kannustavalla palkkauksella.

Päivävuorot ovat pääosin klo 9-16. Monet kokoaikaisista myyntineuvottelijoistamme ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt jo vuosia.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-6 työiltaa viikossa klo 16-21. Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohessa tai toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua.

Kokoaikainen tai osa-aikainen myyntineuvottelija

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Lämmitämme liidit erilaisin tekstiviesti- ja sähköpostikampanjoin. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, luontevaa keskustelutaitoa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieltä. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen yli 10 vuoden kokemuksella.

MIKSI TÖIHIN JUURI MEILLE?

  • Maksamme pohjapalkan 9,50 eur/h + provision 5,00 eur/varattu esittely. Tai 30,00 eur/toteutunut esittely. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa.
  • Tarjoamme terveyttä ja hyvinvointia asiakkaillemme laadukkaalla PRO-AQUA tuotteella sekä erilaisia etukampanjoita.
  • Meiltä hankittua työkokemusta arvostavat tulevaisuuden työnantajat.
  • Meillä on hyvä ilmapiiri, jossa vallitsee keskinäinen luottamus ja arvostus. Keskustelukulttuurimme on vuorotteleva ja huomioon ottava.
  • Teemme työmme rehellisesti ja läpinäkyvästi.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • arkisin ma-pe klo 9-13 myyntineuvottelija Saija Lintula, 050 435 5113, rekry@naikon.fi.
  • muina aikoina myyntijohtaja Jouni Koukkari, 045 111 6363.

Jätä yhteystietosi, CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.