Myyntineuvottelijaksi kokoaikaisena tai osa-aikaisena

Asiakaspalvelu on mukava työ – varsinkin, kun on edistyksellinen ja kiinnostusta herättävä tuote sekä valikoidut kohderyhmät.

Palkkaamme nyt uusia myyntineuvottelijoita PRO-AQUA Suomen ajanvaraukseen.

MYYNTINEUVOTTELIJA

Työskentelet joko päivä- tai iltavuorossa ja taustasi mukaan joko toimistolla tai kotoa käsin. Tarjoamme vakituista päivätyötä tai osa-aikaista iltatyötä viihtyisässä työympäristössä, mukavilla työajoilla ja kannustavalla palkkauksella.

Päivävuorot ovat pääosin klo 9-16. Monet kokoaikaisista myyntineuvottelijoistamme ovat kouliintuneita myynnin ammattilaisia, mutta mukana on myös välivuotta pitäviä opiskelijoita, tulevia myyntitykkejä ja lisäansioita hakevia eläkeläisiä. Monien työsuhde on kestänyt jo vuosia.

Iltavuorossa on mahdollista tehdä 3-6 työiltaa viikossa klo 16-21. Moni tekee iltatyötä opiskelujen ohessa tai toisena työnään hakien lisäansioita ja vaihtelua.

Kokoaikainen tai osa-aikainen myyntineuvottelija

Käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja helppokäyttöinen soittojärjestelmä. Edellytämme sinulta positiivista asennetta, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, luontevaa keskustelutaitoa, myyntihenkisyyttä ja sujuvaa suomen kieltä. Aikaisempi kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta on eduksi, mutta ei välttämätöntä – annamme työhön tarvittavan koulutuksen yli 10 vuoden kokemuksella.

MIKSI TÖIHIN JUURI MEILLE?

  • Maksamme pohjapalkan 9,50 eur/h + provision 5,00 eur/varattu esittely. Tai 30,00 eur/toteutunut esittely. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa.
  • Tarjoamme terveyttä ja hyvinvointia asiakkaillemme laadukkaalla PRO-AQUA tuotteella sekä erilaisia etukampanjoita.
  • Meiltä hankittua työkokemusta arvostavat tulevaisuuden työnantajat.
  • Meillä on hyvä ilmapiiri, jossa vallitsee keskinäinen luottamus ja arvostus. Keskustelukulttuurimme on vuorotteleva ja huomioon ottava.
  • Teemme työmme rehellisesti ja läpinäkyvästi.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoja tehtävästä antaa

  • arkisin ma-pe klo 9-13 myyntineuvottelija Saija Lintula, 050 435 5113, rekry@naikon.fi.
  • muina aikoina myyntijohtaja Jouni Koukkari, 045 111 6363.

Jätä yhteystietosi, CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.