Myyntiedustajaksi myyjiä ja myynnin tiiminvetäjiä

Hei työnhakija,

Mukavaa, että löysit meidät!
Olen Jouni Koukkari, Naikon Oy:n toimitusjohtaja. Minulla on sinulle tärkeä kysymys: Etsitkö uusia mahdollisuuksia työrintamalla? Hienoa, sillä meillä nimittäin on mielenkiintoinen paikka tarjolla. Mutta ennen kuin kerron lisää, minulla on vielä muutama lisäkysymys.

Mikä sinua houkuttelee työssä? Onko se vapaus määritellä omat työajat, mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan, kannustava työilmapiiri, yrityksen tarjoamat koulutukset vai ihmisten kohtaaminen?

Mietit varmaan, mitä teemme…
Tiivistetysti kerrottuna autamme ihmisiä ratkomaan kodin puhtaanapidon haasteita. Samalla tuomme terveyttä edistävän ratkaisun kodin arkeen ja puhtaan sisäilman ylläpitoon kotona. Etsimme nyt lisää myyntiedustajia PRO-AQUA Suomen tiimiin. Tämä tehtävä on täydellinen sinulle, jos tykkäät ihmisläheisestä työstä, olet kilpailuhenkinen ja kehittymishaluinen. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen. Koulutuksemme antaa itsenäiset valmiudet tuloksekkaaseen myyntiedustajan tehtävään riippumatta aikaisemmasta koulutuksestasi tai työkokemuksestasi.

Seuraavaksi haluat todennäköisesti tietää työajoista ja ansainnasta…
Meillä työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on helppoa, sillä työ on hyvin joustava ja tiukasti määriteltyjä työaikoja ei ole. Jotta pääset liikkumaan työssäsi, tarvitset ajokortin lisäksi oman auton. Ansaintaasi vaikuttaa se, millaisella sopimuksella ja työtuntimäärällä lähdet mukaan. Aktiivisen asenteesi ansiosta menestyt työssä varmasti ja takaat itsellesi myös hyvän palkan. Kokoaikaisille työsuhteessa toimiville myyntiedustajille kuukausipalkka on 2 400 € ja provisio myynneistä. Hyvän myyjän ansiot provisioilla ovat yli 4 000 €/kk ja huippumyyjän ansiot provisioilla ovat yli 8 000 €/kk.

Nyt on minun vuoroni kysyä lisää…
Viihtyisitkö itsenäisessä työssä, jossa parasta on työkaverit ja mahdollisuus kehittää omaa osaamista? Oletko sinä hyvä tyyppi, joka haluaa olla ihmisten kanssa tekemissä ja menestyä? Haluatko kehittyä urallasi kohti myyntityön ammattilaisuutta? Kun vastaat kyllä, olemme melkein valmiita!

Lähetä hakemus tästä tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@naikon.fi tai vaikkapa videohakemuksena WhatsApp -sovelluksella. Toimi nopeasti, sillä käsittelen hakemuksia jo hakuaikana. Jos jäit vielä miettimään ja haluat lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä minuun!

Terveisin
Jouni PRO-AQUAlta

Jouni Koukkari, 045 111 6363 | Naikon Oy, Beckerintie 1, 00410 Helsinki | https://pro-aqua.fi