Myyntityö – sinustako seuraava PRO-AQUA -huippumyyjä?

Myyntityö on vuorovaikutusta ja vaikuttamista. Myyntityö on ihmisten kohtaamista ja asiakaspalvelua.

OLISIKO MYYNTITYÖ SITÄ, MITÄ ETSIT?

  • Onko sinulla aiempaa kokemusta myynnistä?
  • Onko sinulla aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta?
  • Onko sinulla suoramyyntitaustaa?
  • Motivoiko sinua erilaiset tapahtumat, kilpailut ja tapaamiset?
  • Ovatko yhteisöllisyys ja kiva työporukka sinulle tärkeitä?

Tee oheinen testi ja katsotaan, sopisitko juuri sinä PRO-AQUA -myyntityöhön!

myyntiedustaja
Oletko seuraava PRO-AQUA huippumyyjä?

___

Haet työtä, jolla on merkitystä ja joka vastaa motivaatiotasi!

Nautit liikkuvasta ja vaihtelevasta työstä. Olet aidosti kiinnostunut aktiivisesta, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta myynnistä. Voitat asiakkaat helposti puolellesi ja parhaat kaupat syntyvät asiakkaan kanssa kasvotusten. Sinulla on luja tahto tienata rahaa.

Mikäli sinulla on kokemusta suoramyynnistä ja suoramyynnin johtamisesta kuluttajille, tartu tilaisuuteen! Positiivinen asenteesi ja oma myyntiesimerkkisi luovat tiimillesi uskoa onnistumiseen ja menestymiseen PRO-AQUA -myyntityössä!

PRO-AQUA on tuotteena hyvä ja laadukas. Yrityksen toiminta on avointa ja suunnitelmallista. Mukaan pääset täysin riskittömästi. Saat ainoastaan paljon mahdollisuuksia, vahvan koulutuksen sekä elämyksellisen työn. Työyhteisömme antaa tilaisuuden kehittyä ja kouluttautua myynnin ammattilaiseksi. Jos olet sosiaalinen, arvostat kontakteja, verkostoitumista ja aktiivista yhteisöä, PRO-AQUA -myyntityö on juuri sinulle!

Haluatko

  • itse päättää työajoistasi?
  • rakentaa uraa ja edetä urallasi?
  • vaikuttaa omaan ansaintaasi?
  • kehittyä ja kouluttautua?

Jos vastasit ”Kyllä”, olet etsimämme henkilö!

Lue eri myyjäprofiileistamme TÄSTÄ.

___

Naikon Oy on vakaalla pohjalla toimiva kasvuyritys. Perheyrityksemme on saanut AAA-luottoluokituksen ja Suomen vahvimmat -tunnustuksen. Tuotteemme PRO-AQUA on saksalainen, kansainvälisesti palkittu ja terveyttä edistävä joka kodin puhdistuslaite. PRO-AQUA ei jätä epäilyksen varaa tehonsa ja laadukkuutensa suhteen!

Asiakaslupauksemme on terveellisempi ja puhtaampi koti sekä helpompi arki!

Arvomme ovat rakkaus, elämys ja kasvu! Kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme rakkaudella – rakastamme työtämme! Tuomme asiakkaillemme elämyksiä ja koemme onnistumisia – voitamme kaikki yhdessä! Kehitämme itsestämme parhaita, kasvamme yhteisönä ja kannattavasti!