Työnvaihtaja – PRO-AQUA -myyntityön mahdollisuudet

Työnvaihtaja, etsitkö jotain uutta ja erilaista? Oletko työnvaihtaja, joka ei halua sitoutua pitkään uudelleen koulutukseen? PRO-AQUA -myyntityö antaa tilaisuuden saada uusia tuulia ja haasteita työuraan elämän käännekohdassa. PRO-AQUA -myyntityö tarjoaa jännittävän ja riskittömän mahdollisuuden uuteen alkuun. Meillä on 12 vuoden kokemus siitä, kuinka uuden työuran kautta voi löytää oman sisäisen intohimonsa ja saada merkityksellistä tekemistä sekä uusia haasteita. Mahdollisuus kehittyä omien vahvuuksien kautta sekä työn mielekkyys motivoivat ja tuovat sekä tyydytystä että iloa työn tekemiseen. Voit omalla tekemiselläsi käytännössä itse päättää oman tulotasosi!

KENELLE?

PRO-AQUA -myyntityö on juuri sinulle, joka haluat päättää omista työajoistasi ja loma-ajoistasi perhetilanteesi mukaan. Sosiaalisuus ja ihmisten kanssa työskentely on sinulle luontaista. Työyhteisömme antaa tilaisuuden kehittyä ja kouluttautua myynnin ammattilaiseksi. Sinulla on mahdollisuus keskimääräistä parempaan ansaintaan tekemällä töitä ja laittamalla oman persoonasi peliin.

ERI MAHDOLLISUUKSIA

Voit työllistyä kokoaikaisena tai osa-aikaisena myyntiedustajana oman tilanteesi mukaan. Esimerkiksi: 4 esittelyä/viikko tekee 16 esittelyä/kk. Keskimäärin joka 5. esittely päätyy kauppaan. Kaupasta saatava palkkio on keskimäärin 550 euroa. Tällöin ansainta on keskimäärin 1600 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset. Tai 8 esittelyä/vko tekee 32 esittelyä/kk. Tällöin ansainta on keskimäärin 3 200 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset. Jos olet, kuten muut aloittavat myyjämme, joita olemme auttaneet – veikkaan, että yllätyt, kuinka pääsemme hyviin tuloksiin jo heti alusta alkaen!

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

 • Hankit ensin oman PRO-AQUA täyssetti MAXin myyntiedustajatarvikkeineen hintaan 3 395,00 eur.
  • Myynnissä onnistujat ovat vahvoja oman laitteen kotikäyttäjiä jakaen asiakkailleen omia kokemuksiaan PRO-AQUAsta.
 • Teet yhdessä tiiminvetäjäsi kanssa 3 kk:n aloittavan myyjän toimintasuunnitelman.
  • Aloitamme kenttäkoulutuskäynneillä ja toimistokoulutuksella.
 • Jokaisen aloittavan onnistuneen myyjän taustalla on käytännönläheinen koulutuskonseptimme.
  • Saat tiiminvetäjän käytännön tuen myyntityön aloittamiseen, maahantuojan koulutusmateriaalin ja verkko-oppimisympäristön videokoulutuksineen.
  • Lisäksi pääset mukaan jatkuvan kouluttamisen malliin, joka takaa myynnissä onnistumisen ilman aikaisempaa kokemusta.

Aika näyttää – käytät oman osaamisesi, persoonasi ja aiemman työhistoriasi tuoman varmuutesi suuntautuaksesi uuteen PRO-AQUA -myyntityöhön. Siitä voi tulla sinun uusi päätyösi, intohimosi. Juuri sinä voit olla meidän seuraava hyvä myyjämme tai jopa huippumyyjämme!

Katso, mitä kokemuksia PRO-AQUA myyntityöstä on Kaisa Myllynevalla, Pasi Liukolla ja Mikko Kainulaisella.

Avoimet työpaikat, myyntiedustajat, Pro-Aqua
Mikko Kainulainen vaihtoi rohkeasti työtä