Kotiäidin ja -isän työmahdollisuus PRO-AQUAlla

Kotiäidin ja -isän työ on arvokasta ja tärkeää. Joskus kuitenkin voi kaivata siihen rinnalle myös jotain muuta. PRO-AQUA -myyntityöstä voi tulla juuri sinulle kotiäidin tai -isän päätyön ohelle yksi mielekkäimmistä ja eniten mahdollisuuksia tarjoavista työpaikoista. Meillä on 12 vuoden kokemus siitä, kuinka kotiäiti voi onnistuneesti ja perheen ehdoilla saada “perheystävällisen” lisätyön lasten hoitamisen ohelle tai ”pehmeän laskun” työelämään kotona olon jälkeen.

Jokaisen aloittavan onnistuneen myyjän taustalla on käytännönläheinen koulutuskonseptimme. Saat tiiminvetäjän käytännön tuen myyntityön aloittamiseen, maahantuojan koulutusmateriaalin ja verkko-oppimisympäristön videokoulutuksineen. Lisäksi pääset mukaan jatkuvan kouluttamisen malliin, joka takaa myynnissä onnistumisen ilman aikaisempaa kokemusta.

LISÄTYÖ

Lisätyö lasten hoitamisen ohelle ilman tukien menettämistä onnistuu sunnuntaisin ja arkipyhinä. PRO-AQUA -myyntityö on juuri sinulle, jolla on energiaa, mutta et silti halua sitoa itseäsi liikaa työelämään. Esimerkiksi 2 esittelyä/sunnuntai tekee 8 esittelyä/kk. Keskimäärin joka 5. esittely päätyy kauppaan. Kaupasta saatava palkkio on keskimäärin 550 euroa. Tällöin ansainta on keskimäärin 800 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset.

OSA-AIKATYÖ

Osa-aikatyö tuo sisältöä elämään ja vaihtelua arkeen. PRO-AQUA -myyntityö voi toimia ”pehmeänä laskuna” työelämään kotona olon jälkeen. Työajat ovat itse päätettävissä perhetilanteen mukaan. Esimerkiksi: 4 esittelyä/vko tekee 16 esittelyä/kk. Tällöin ansainta on keskimäärin 1 600 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset. Katso yllä myyntisuhde ja palkkio.

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

Sinua varmasti kiinnostaa, miten pääsemme liikkeelle.

  • Hankit ensin oman PRO-AQUA täyssetti MAXin myyntiedustajatarvikkeineen hintaan 3 395,00 eur.
    • Myynnissä onnistujat ovat vahvoja oman laitteen kotikäyttäjiä jakaen asiakkailleen omia kokemuksiaan PRO-AQUAsta.
  • Teet yhdessä tiiminvetäjäsi kanssa 3 kk:n aloittavan myyjän toimintasuunnitelman.
    • Aloitamme kenttäkoulutuskäynneillä ja toimistokoulutuksella.

Jos olet, kuten muut aloittavat myyjämme, joita olemme auttaneet – veikkaan, että yllätyt, kuinka pääsemme hyviin tuloksiin jo heti alusta alkaen!

Aika näyttää – käytät äitiys- tai isyysaikasi suuntautuaksesi uuteen PRO-AQUA -myyntityöhön ja kehittyäksesi eteenpäin. Siitä voi tulla sinun päätyösi, intohimosi. Juuri sinä voit olla meidän seuraava hyvä myyjämme tai jopa huippumyyjämme!

Katso, mitä kokemuksia PRO-AQUA -myyntityöstä on Kaisa Myllynevalla.

töihin.fi työntekijä kokemuksia kaisa
Suurperheen äiti Kaisa Myllyneva