Eläkeläisen mahdollisuus – PRO-AQUA tuo sisältöä arkeen

Eläkeläisen kokemus on valttia! PRO-AQUA -myyntityö tuo aktiivisen eläkeläisen tai varhaiseläkkeellä olevan elämään uutta sisältöä ja vaihtelua uusien sosiaalisten kontaktien ja lisäansioiden kautta. Meillä on 12 vuoden kokemus siitä, kuinka kypsemmässäkin iässä voi onnistuneesti saada merkityksellistä tekemistä. Uusi sosiaalinen ympäristö ja lisätienestit mahdollistavat virikkeellisen työuran jatkamisen menettämättä silti vapauttaan määrätä omista tekemisistään ja vapaa-ajastaan.

Jokaisen aloittavan onnistuneen myyjän taustalla on käytännönläheinen koulutuskonseptimme. Saat tiiminvetäjän käytännön tuen myyntityön aloittamiseen, maahantuojan koulutusmateriaalin ja verkko-oppimisympäristön videokoulutuksineen. Lisäksi pääset mukaan jatkuvan kouluttamisen malliin, joka takaa myynnissä onnistumisen ilman aikaisempaa kokemusta.

KENELLE?

PRO-AQUA -myyntityö on juuri sinulle, jolla on elämänkokemusta ja energiaa. Olet ansaitulla eläkkeellä, mutta haluat löytää itsellesi mielekästä tekemistä tai uusia haasteita sitomatta silti itseäsi kuitenkaan liikaa. Esimerkiksi: 2 esittelyä/viikko tekee 8 esittelyä/kk. Keskimäärin joka 5. esittely päätyy kauppaan. Kaupasta saatava palkkio on keskimäärin 550 euroa. Tällöin ansainta on keskimäärin 800 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset.

OSA-AIKATYÖ

Osa-aikatyö tuo sisältöä elämään ja vaihtelua arkeen. PRO-AQUA -myyntityö voi toimia ”pehmeänä laskuna” aktiivisen työuran jälkeen tuoden vaihtelua vapaa-aikaan. Työajat ovat itse päätettävissä oman elämäntilanteen mukaan. Esimerkiksi: 4 esittelyä/vko tekee 16 esittelyä/kk. Tällöin ansainta on keskimäärin 1 600 eur/kk sisältäen verovapaat matkakustannukset. Katso yllä myyntisuhde ja palkkio.

MITEN PÄÄSET MUKAAN?

Sinua varmasti kiinnostaa, miten pääsemme liikkeelle:

  • Hankit ensin oman PRO-AQUA täyssetti MAXin myyntiedustajatarvikkeineen hintaan 3 395,00 eur.
    • Myynnissä onnistujat ovat vahvoja oman laitteen kotikäyttäjiä jakaen asiakkailleen omia kokemuksiaan PRO-AQUAsta.
  • Teet yhdessä tiiminvetäjäsi kanssa 3 kk:n aloittavan myyjän toimintasuunnitelman.
    • Aloitamme kenttäkoulutuskäynneillä ja toimistokoulutuksella.

Jos olet, kuten muut aloittavat myyjämme, joita olemme auttaneet – veikkaan, että yllätyt, kuinka pääsemme hyviin tuloksiin jo heti alusta alkaen!

Aika näyttää – käytät lisääntyneen vapaa-aikasi, energiasi ja elämänkokemuksen tuoman näkemyksesi suuntautuaksesi uuteen PRO-AQUA -myyntityöhön. Siitä voi tulla sinun uusi päätyösi, intohimosi. Juuri sinä voit olla meidän seuraava hyvä myyjämme tai jopa huippumyyjämme!

Katso, mitä kokemuksia PRO-AQUA -myyntityöstä on Pasi Liukolla.

Elämäni on muuttunut stressittömäksi
Huippumyyjä Pasi Liukko